İzleyiciler

11 Ekim 2012 Perşembe

İki Kelebek


Yalnız bir kelebek, yalnızlığını gidermek istemiş, dünyanın bir ucunda aradığını bulamamış. Diğer yalnız bir kelebek, dünyanın öbür ucunda kaderini beklermiş.. Biri aşk ile kanat çırpayım demiş, herşey yerle bir olmuş. Deprem deprem üstüne, taş taş üstünde kalmamış. İkinci bir kanat çırpışında dağlar, denizler birbirine karışıp, hercümert olmuş. Üçüncü kanat çırpışında yeniden dünya kurulmuş. Yeniden güneş doğmuş.. Yeniden gökte dolunay süzülüp, yıldızlar yeniden ışıldayarak göz kırpmış. Yeryüzü yeşermiş; çiçekler böcekler, arılar kelebekler, kuşlarla bezenmiş. Bir bahar mevsiminde, bir sevgi ikliminde kalp kalbi bulmuş, iki kelebek birbiriyle buluşup, birbirine kavuşmuş.


Profösör



4 yorum:

Asahhara dedi ki...

İki Kelebek, İki Gönül Dostu..

Yazı çok güzeldi Hoca'm..

La Loba dedi ki...

Henüz kelebeğini bulamamış olanlar için umut dolu bir yazı olmuş.

Not: Sevgili Profösör, aylar önce bir yazıma yorum bırakmıştınız Sosyal Medya ile ilgili. O zamandan beri aklımı kurcalar olmuştu ve durmadım işlere giriştim. Şimdilerde Sosyal Medya eğitimi alıyorum. Siz yol gösterici oldunuz. Demek ki bende bir ışık gördünüz. Teşekkür etmek istedim. Detayları blogumda. Sevgiler.

Pembe Kereste dedi ki...

Çok güzelmiş..

Bir de Mefkure_miz yazısının altındaki 16 neye alamet çok merak etmekteyim :)

Profösör dedi ki...

Asahhara@ Teşekkür ederim. Az ve öz..
La Loba @Teşekkür ederim. Umut ışığını hiç bir zaman kaybetmeyelim.

Bu yeni gelişmeden haberdar ettiğiniz için gerçekten mutlu oldum. Senin önceki yazılarını takip ettiğim için haleti ruhiyeni iyi anlıyordum. Bir ışık yakabildiysek bundan mutluluk duyarız. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz..

Pembe Kereste@ Teşekkür ederim. 16 sayısını çok severim ben.. Merak uyandırsın ve gizem oluştursun diye koymuş olabilirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...