İzleyiciler

9 Ocak 2017 Pazartesi

İnsanlıktan Yanayız


Dünyada iki kutup var, biri iyi kötü demek gafletine düşürülüyoruz. Sovyetler Birliği çöktüğünde  tek kutuplu bir dünyanın temsilcisi Amerika vardır demek, söylem olarak da yanlıştır. Tek kutuplu bir dünya olmaz. Görünüşte süper ve emperyal güç olarak Amerika var denir. Şimdi ise birden fazla  Amerike'ya kafa tutabilecek dünyada süper güçlerin varlığından sözedebiliriz.

Oysa adaletten, hakikatten, insanlıktan yana güçler var olmakla birlikte, karşısında  da hakka, hakikate aykırı duran, insanlığı sömüren, ezen, katliam yapan güçler ve insiyatifli aileler vardır. Temsil ettiği zihniyetk tek kelimeyle siyonizmdir. Siyonizm zihniyeti ahtopot gibi kollarıyal her yere uzanmış ve sarmıştır.

Bizler ne o kutuptan, ne bu kutuptan sömürgecilerin temsil ettiği hiçbirinin zihniyetini benimseyemeyiz. Bizler ancak insanlık adına ve insanlık onuruna verilen şavaşlarda haktan ve hakikatten yana bir duruş sergileriz. Hele hele yabancı güçlerin belirlediği gündemin içinde kendimize bir rol göremeyiz. 

Profösör

4 yorum:

Momentos dedi ki...

Doğru dediniz Profösör.. hele ben siyasetten, gizli oyunlardan anlamıyorum.. alt metinlerini okuyamıyorum yapılan davranışların.. Sadece insanlık beklentim var ve bunu sunabilirim etrafımdakilere....

A.Z. Yazar dedi ki...

Profösör yazılarınızı okumak çok güzel, ne güzel ne doğru noktalara değiniyorsunuz.

Profösör dedi ki...

Momentos @ Mesele budur.

Profösör dedi ki...

Büşra Gürbüz@ Teşekkür ederim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...