İzleyiciler

17 Temmuz 2016 Pazar

Darbe ve Milli İrade




Bugünkü gazetelerin manşetlerine bir bakıverin; ergenekoncu sözcü dahil, parelelci ve Fetöcü Taraf, Yeni Bakış, Meydan gazeteleri bile Demokrasi ve Millet iradesi yapmışlar. Tiyatro filan demiyorlar. Her zaman bunun gibi gazetelerden alıntı yaparak paylaşım yapanlar paylaşıqmlarınız çelişkili, ön yargılı ve malesef inandırıcı değil. İnsan sucu bucu olabilir; sucu bucu olmayanın siyaseten tek sahip çıkması gereken milli irardesidir. Toplum olarak birlikte erdemlice yaşama azmidir. Bütün dünya bu onurlu direnişin ve milli iradenin önünde eğilmektedir. Vesselam.


Profösör

6 yorum:

Kiremithanem dedi ki...

Sevgili Pröfösör..herkes nasıl konuşuyor nasıl yazıyor..okumuşsunuzdur..mantığa,akla değdirmiyorlar dillerini,dinden bahsedeni cahil aptal mantığı kıt sanıyor ve görebiliyor insan nankörlüğü,alçaklığı..kaybetmeyenler bilemez,hasret kalmayanlar anlayamaz vatanın,imanın kıymetini.

Susuyorlar çoğu veya daha garanti sandıkları ortamlarda döküyorlar kelimelerini.
Acınası haller içinde olduğumuz bu alemde sağımızı solumuzu kollayarak yaşamayı öğrenmeliyiz.İnsanlar fırka fırka ayrılacaktır,bu hAK
Medya,sosyal medya,insanlar ve bunları destekleyenler,kendilerini akıllı sananlar,sinsi nefsilerinin,menfaatlerinin ancak ve ancak kurbanıdır.
İyi ki ahiret var..o yurt ki herkesin yüzünü değil,yüreğini soyup gösterecektir.
Orada saklanmak yok.

Deniz dedi ki...

Özellikle su sıralar Ordu'muz zayıfladı, emniyette de hala bir sürü hain var. Bu serefsizler tutuklanırken gülüşmüyorlardı. Mete yarar in tahmini cok yerinde bir tahmin. Asil amaç darbe değil ımtihar saldırısı misali yapılan saldırılarla belki suikast ve kritik yerlere nokta atışı bombalamalarla toplumun farklı düsğnce ve inançtaki katmanlarını birbirine düşürmek. İç savaş çıkarıp, zayıflayan Ordu'yla da dışarı karsı Türkiye'yi zayıflatıp düşürmek :( bu Mete yararın bu tahminini ciddiye alalım ve mümkün olduğunca birbirimize sahip çıkalım. Bu tehlike birbirimize kenetlenmeden geçmeyecektir

Unknown dedi ki...

Çok doğru, takipteyim. Sizide bloguma beklerim.

Profösör dedi ki...

Değmesin Yağlı Boya@ Aynen katılıyorum yorumunuza ben de.

Profösör dedi ki...

Bize Her Yer Okul @ Milletçe tek bir yürek olmak gerekiyor.

Profösör dedi ki...

Siyah Adam @ Teşekkür ederim. İnşallah uğrayacağım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...