İzleyiciler

7 Aralık 2019 Cumartesi

Hepimiz Aynı Gemideyiz





"Hepimiz aynı gemideyiz. İlla ki nuh tufanı olması gerekmiyor, illaki bir Çernobil kazası olması gerekmiyor. İllaki  Hiroşimada atom bombası yememiz gerekmiyor. İnsan tufanını asıl içinde yaşar. Öyle bir gel git yaşarız ki, okyanusların med cezirleri solda sıfır kalır. İnsanın düşmanı içindedir, çekişmesi ve dövüşmesi içindedir. İnsanın en büyük uğraşısı kenlinledir. Kitap bizi oradan oraya götürse de, bizi sürüklese de hakikate götürmeli asla yalana teslim etmemeli. Bu anons çalışması dijital hazırlanmıştır. Bir renklisi, bir de renkli olandan tek renk filtrelisi. Her ikisi de kullanılabilir; sizin tercihiniz hangisi.

Profösör

6 yorum:

Kiremithanem dedi ki...

Her iki tasarım da çok başarılı ben şahsen renkli olanını tercih ederim zira onda bir tufanın şiddetini renkler daha da çok hissettirmiş gibi geldi bana,içimizdeki tufan ve kopan fırtınalara değinecek olursam çoğunu görmezden geliyoruz artık.
Sanki kendimizden bile gizler olduk bir çok şeyi,insanlarla değil makinelerle yaşamayı vakit geçirmeyi tercih ettiğimiz gibi bu tufanlarda da yalnız kalışımız kaçınılmaz oluyor.

Denize Bakan Ev dedi ki...

Ben renkli olanı sevdim çünkü umut var o renklilikte. Filtreli olan tamamen fırtına, gökte ufak bir beyazlık bile yok. Ama tabii aktarılmak istenen duygu buysa, o zaman tam isabet! :)

N.Narda dedi ki...

İlki daha güzel bence.

Profösör dedi ki...

N.Narda @ Teşekkür ederim.

Profösör dedi ki...

Denize Bakan Ev @ Teşekkür ederim...

Profösör dedi ki...

Kiremithanem @ Tam isabet, teşekkür ederim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...