İzleyiciler

26 Ocak 2017 Perşembe

İstanbul Kitapçısı


İstanbul Büyükşehir Belediyesine iştiraklerinden Kültür A. Ş." ye bağlı bir işletmeyle yeni yeni tanışıyoruz. Adı İstanbul Kitapçısı olan bu işletmenin İstanbul ilçelerinden birkaçında ve  mutena yenrlerde faaliyet gösteriyor. İstanbul Kitapçısı adı altında kitap, kafe ve hediyelik eşya satışı olarak hizmet veriyor. Böyler yerler aslında kültürümüz adına proaktif hizmetler vermesi açısından belediyeye ait bir işletlmenin olması bizi daha da kendine çekiyor. Madem ki İstanbul Kitapçısı Kültür A.Ş.'ye ait bir işletme ismi Kültür Kafe ya da Kafe Kültür olarak düşünülse daha iyi olabileceğini söyleyebilirim.  Kültür A. Ş. nin Kültür Kafesi olur. Zaman gelir sergiler ve organizasyonlar düzenlenebilir. Benden söylemesi.

Profösör

4 yorum:

sessizkaldım dedi ki...

Çok güzelmiş Gerçekten İçinde Kitap olunca daha güzelmiş :) İyi bari bizim bu tarafta da varmış bende ne zamandır gitmiyordum Kadıköye artık giderim :)) Teşekkürler güzel insan :) Sevgiler ...

Merube dedi ki...

ben İstiklal de bir tane, tünel de başka bir tane gördüm onlardan.Aşırı sevdim :) Sizin de dediğiniz gibi faaliyetlerini artırsalar daha güzel olabilir ama belki ileride bunu da düşünürler :)

Profösör dedi ki...

sessizkaldım@ :)

Profösör dedi ki...

Merube @ Buralarda daha rahat hissediyorum kendimi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...