İzleyiciler

27 Ocak 2017 Cuma

Hiç Mi Görmezler!..


Yine bir elit bir mekandasınız. Burası bir Kafe olabilir. Lavaboluk ihtiyacınzı görmek için adisyon fişlerine şifre yazılıyor. Örneğin; 1976 şeklinde bir bir şifreyle lavaboya gidiyorsunuz. Dört rakamı teker teker yazıyorsunuz ama kapı açılmıyor. Görevliye soruyorsunuz o rakamlardan sonra yıldıza da basıyor.  Sonuçta kapı açılıyor. Ne yazık ki rakamlar tuşların üzerinde bulunması gerekirken, tuşlar rakamların altında yer almış. Üstelik tuşlar da, rakamlar da siyah zemin üzerinde olduğu için, göremiyorsunuz ya da farkedemiyorsunuz;  rakamın üzerine başsanız da bir türlü "bib" sesi gelmiyor. Eski köye yeni adet mi getiriyorlar. Rakamlar tuşların altında, üstünde, sağında, solunda olmaz. Rakamlar tuşların üzerinde olmalıdır.  Kim lavabonun kapısını açmaya çalışırsa aynı durum bir sendrom olarak devam ediyor. Bu sinir bozucu durum doğrusu müesseseye de itibar kaybettiriyor.

Profösör

10 yorum:

sessizkaldım dedi ki...

Bende hiç sevmiyorum bu şifreli Lavabo olayını Artık hastaneler bile şifreli lavabolar Gerçekten Çok sinir bozucu bir durum

Fidan Dinç dedi ki...

Çok garip geldi bana. Aciliyeti olan insan ne yapacak acaba, şifreyle nasıl uğraşsın o vaziyette? Hem de rakamlar tuşların üstünde yazmazken :)

mavi dedi ki...

bu şifreyle girme olayını burger king de gördüm. Tamam kendilerince haklı sebepleri vardır belki ama o an acil lavaboya gitmeniz gereken bir durum çıkabilir ortaya insanız sonuçta. İshal olabiliriz çok sıkışmış olabiliriz kusmak üzere olabiliriz.

Persephone dedi ki...

Enteresan olmuş bu numaralama sistemi... Sevgiler...

Merube dedi ki...

ben bu şifreli wc olayını ilk starbucksda görmüştüm sonra yayıldı gitti...

Profösör dedi ki...

sessizkaldım@ Eski köye yeni adet...

Profösör dedi ki...

Söz Sanatı@ "Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız"

Profösör dedi ki...

mavi@Amerikan kafası işte.

Profösör dedi ki...

persephone@ Çok enterasan çoook!..

Profösör dedi ki...

Merube @ Tasvip edilmez böyle şeyler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...