İzleyiciler

19 Mart 2016 Cumartesi

Aman Dikkat!..



Diyabetim ve günde dört kez insülin kullanıcısıyım. Terör saldırıları sonucu ölen masum insanları düşünrükçe şekerim tavan yapıyor. Her olaydan sonra yaptığım şeker ölçümleri gösteriyor ki; insanen ve vicdanen katillere, canilere ve vatan hainlerine karşı kin ve nefret duyuyorum. Öfkelendikçe şekerim daha da yükseliyor;  zangır zangır titriyorum.

Nedense bugün Taksim terör saldırısından sonra şekerimde bir yükselme olmayınca kendi kendime de kızdım. Oysa teröre karşı duyarlığımı henüz yitirmedim ve yitirmeye de inancım ve vicdanım kabül etmez. Bu olaylar karşısında üzülmekle kalınmamalı. Mutlaka her insanın terörle ilgili yapacağı şey, her alanda insanlık adına duyarlı olmalı. Terörle yaşamaya alışkın değiliz. Bu menfur olayları kanıksayamayız.

Türkiye'nin bu beladan kurtuluşu için millet olarak devletin yanında durmalıyız. Yoksa karanlık güçlerin "Masum insanlar ölüyor, iktidar önlemiyor, devlet katildir"  diyerek Cumhurbaşkanı ve hükümet üzerinden yürütülen ihanet projelerinin içinde kendimizi buluveririz. Aklı başında olan, yüreğinde insan ve vatan sevgisi olan bu ayrıntıyı kavrayabilecek güçtedir. Sadece "Aman dikkat" diyorum.

Profösör

11 yorum:

siyah kuğu dedi ki...

Allah yardımcımız olsun , ne oluyor böyle söyleyecek söz bulamıyorum . çok geçmiş olsun . :(

sevdicann dedi ki...

Bu olanlar hazmedilmemeli. İlla bir yakinimizin canı yanınca mi fark edeceğiz durumun vahametini. Çok üzgünüm cok. Dikkat edin kendinize. .

www.filmgundemi.com dedi ki...

Haberleri dinlerken, olaylar sonrasında ambulansların çabucak olay yerine ulaştıklarını öğrendigimde o üzüntünün arasında seviniyorum.

Yağmur Tozu dedi ki...

Çok geçmiş olsun.Allah hepimize sabır, akıl ve fikir versin. İki patlama arasında bir sürü canlı bomba yakalandı. Devlet katil diyenler için söylüyorum. O zaman devlet işini yapıyor demedi hiç kimse. Destekleyici hiç bir söz söylemediler. Patlamalar arkasından fitne ateşini yakmayı çok iyi biliyorlar. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. :(

Makbule Abalı dedi ki...

Son yıllarda psikosomatik hastalıklar giderek çoğaldı.Kalp hastalıkları, diyabet, kanser, mide hastalıkları, migren, alerjiler tavan yaptı.
Direncimiz düşüyor, bağışıklık sistemimiz zayıflıyor.

Profösör dedi ki...

Siyah kuğu @ Umarım herşey yoluna girer.

Profösör dedi ki...

sevdicann @ Zaman herşeyi halledecektir. Herkes üzerimize geliyor ama, men dakka dukka.

Profösör dedi ki...

Zülal Garipkuş@ küçük bir umut ışığı bile bizi sevindirebilir.

Profösör dedi ki...

Yağmur Tozu@ Vatan hainleri elbette bunun hesabını vermeli.

Semih Keçecioğlu dedi ki...

Türk askeri, terörü kökünden silecek. O günleri de göreceğiz.

Profösör dedi ki...

Semih Keçecioğlu @ Kesinlikle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...