İzleyiciler

3 Mart 2013 Pazar

Kayra Kelebekler.. Hanımlar Zarif Giyinecekler..


Kayra 2013 İlkbahar – Yaz Sezonunu açtı
Duygular kanat çırpmalı; Hayat yeniden başlamalıdır.
Kış geride kalmalı; yeniden uyanış olmalı; Herşey yeniden canlanmalıdır..


Kayra Kelebekler; yeni sezonda, yeni temayla..
Kayra her sene olduğu gibi bu sene de 2013 İlkbahar-Yaz Sezonu Koleksiyonunu bir temayla betimleyerek, kadınlarımızın beğenisine sunmaktadır. Kayra bu senenin temasını baharın gelişini müjdeleyen“Kelebekler” olarak açıklamıştır. KAYRA “Kelebekler” teması giyim kültürümüzü, kadınların duyarlı olduğu, hislerine tercüman olan kelime ve kavramlardan yola çıkarak belirlediklerini söylemişlerdir.


Kayra Kelebekler; rengarenk..

Kayra yeni sezon koleksiyonda ürünler rengarenk ve bahar esintisi oluşturan bir ferahlık getirmiş. Yeni sezon kıyafetleri gerek tasarım, gerek kesimler ve modeller, her kadının giyim zevkini okşayacak nitelikte. Daha baştan, koleksiyona başlamadan, gerek mevsimsel, gerek, kadınlık değerlerini içine alan, “Kelebekler” temasını bütün kıyafetlerde özümsenerek titizlikle işlenmiş. Temanın içerdiği değerler kostümlere belirgin bir karakter olarak yansıtılmış. Bir taraftan da, kalite standartlarındaki belirleyicilik, kumaş, dokuma, renk, kesim, model, ve sonuç olarak kıyafetlerin bir bütün değer olarak algılanmaktadır.. Kayra ipek şallar da, bu sene rengarenk olacağa benziyor.


Kayra Kelebekler; kreasyonda doğallıktır..

Kayra Kelebekler; doğa ile iç içe bir kreasyon olup, sıcak havaların gelişiyle, esintili, doğal, rahat, rengarenk ve mutluluğu arttıran bir koleksiyonla yeni sezonda.. Bir kelebeğin, yaşam alanından, kendine has özelliklerinden yola çıkan tasarım ekibi, özellikle kadınların bir kelebek misali naif ve özel varlıklar olduğuna vurgu yapmaktadır. Koleksiyonda özellikle tunikler, elbiseler ve gömlekler yazın bunaltıcı sıcağında kadınlar için kurtarıcı parçalar olacağa benziyor. Modanın belirlediği trendler doğrultusunda ilk sıraya yükselen jakar kumaş, pek çok parça arasında özel bir yere sahiptir.  İlkbaharla birlikte açılan düğün sezonuyla jakarın, koleksiyonlarda bu yıl altın çağını yaşayacağını söyleyebiliriz. Kayra’da yer alan jakar ceketler, pudra tonlarda tütü eteklerle birleşerek, kelebeğin uçuş macerasına ve kadının romantik duyularına atıfta bulunurken, şifon tunikler de stil sözü veriyor. Kayra bu sezon marka olarak, kelebekler temasını üzerinde iyi taşımaktadır. Böylece “Kayra Kelebekler” tematik bir marka olarak; bu sezon elbiselerin ivmesini zirveye taşıyacaktır.. Hanımlar aynı zamanda bu sezonda, istedikleri gibi, günlük ve özel zamanlarda kullanabilecekleri  pek çok alternatif kreasyonu bulabileceklerdir..


Kayra Kelebekler; hanımlar tebessüm edecekler..
Kelebeğin bir lalenin üzerindeki duruşu peplum olarak karşımızda! Ceketler, etekler ve elbiseler peplum seçenekleriyle romantizm vurgulanmaktadır. Gömlekler, bol pantolonlar ve trenchcoatlar ile aktif iş hayatı için rahatlık ön planda tutulmuştur. Dünya trendlerinin doğrultusunda yükselişe geçen çizgi, puantiye ve karakteristik desenler bir kelebeğin kanadından, Kayra kadınlarının kıyafetlerine konuyor. Kelebek şekli fiyonk olarak siluetlerde etkisini gösterirken, kanatlarını çırpan kelebeklerin verdiği narin hava, şifon kumaşlarla bir yeleğe etek olarak veya bluz, ya da boydan boya yekpare bir elbise olarak karşımıza çıkabilmektedir. Yeni sezonun sürprizi “Kayra Kelebekler” baharın en güzel renklerinden, nar çiçeği, mint, yeşil, ekru, pudra gibi pastel tonlarla beraber geniş bir renk skalası sunuyor.. Kelebekler, harikulade renk ve desenleriyle daldan dala konarken, adeta duyguları da kanat çırptırıyor. İlkbahar ve bütün yaz boyunca bütün kadınlar “Kayra Kelebekler” giyecekler. Bütün hanımefendiler tebessüm edecekler.

 

5 yorum:

guilty kisses dedi ki...

:)))

Zeynep Merdan dedi ki...

ironi yoksa sahi bir beğeni mi algılayamadım. ama ironi daha yakın sanırım.

Profösör dedi ki...

Mrs Small @ :)))

Profösör dedi ki...

ZM @ Varolanlara karşı kayıtsız klmamak, blki de üçüncü gözle bir bakış.. Belki bir empati..

Sanema dedi ki...

Moekemmel modeller... Kayra kalitesi her zaman öne çıkıyor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...