İzleyiciler

23 Ocak 2010 Cumartesi

Yeni bir Tv program formatıyla "Kalplerin Keşfi"


Genel tanıtım:

Cemalnur Sargut'la "Kalplerin Keşfi " televizyon programı, yepyeni bir anlayış ve yepyeni bir anlatımla yeni yayın döneminde, televizyon ekranlarımızda izleyicilerimizle buluşacaktır.

İslam kültürü, inanca ve amentüye dayanır. Kamil insan, olgun insan ancak; itikad, ibadet ve ahlak ekseninde kendişini yetiştiren, yüce mertebelere erişmek için benliğini bencillikten kurtaran, ebedi saadete yüreğini açan kimsedir. Kul gönülden isterse, Allah ona gönlüne göre verir. Uzun sözün kısası "Kalplerin Keşfi"nde kalb kalbi bulur.

Cemalnur Sargut'la "Kalplerin Keşfi" insan, kainat ve ötesini irdeleyen, kavramları sevgi ve hoşgörü potasında eriterek, makro ve mikro açıdan izleyicilerle paylaşan bir televizyon proğramıdır.


Cemalnur Sargut'la "Kalplerin Keşfi" duygu ve düşünceleri davranışa dönüştüren, insan ve toplum üzerindeki bütün olumsuzlukları, karamsızlıkları, ve umutsuzlukları ortadan kaldıracak, birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşmyla dostlukların pekişmesini sağlıyacak bir televizyon programıdır.


Cemalnur Sargut'la "Kalplerin Keşfi" yaratılanı severiz yaratandan ötürü anlayışıyla, sadece insanı değil, tüm yaratılan varlıklara karşı sorumluluğumuzun bilinciyle, saadet ülkesi iklimini yaşatcak bir televizyon programıdır.


Cemalnur Sargut'la "Kalplerin Keşfi" muteber bir televizyon kanalında yayına başlarken, yayın formatıyla, konusu, amacı ve niteliğiyle, sıradan bir proje olmayıp, zihniyet değişiminde büyük bir etkisi olacak tebliğ niteliğinde empatik bir televizyon proğramıdır.


Cemalnur Sargut'la "Kalplerin Keşfi" yediden yetmişe insanı ilgilendiren, merak saikasını gideren, bilgilendirici ve geridönüşümü olan bir televizyon proğramıdır.


Programın ismi:
Cemalnur Sargut'la "Kalplerin Keşfi"

Programın sloganı:
"Kalb kalbi bulur"

Programın formatı:
Cemalnur Sargut ve konuklarıyla sohbet yapılırken, aralarda Türk tasavvuf musıkisi saz ekibi icrası, ya da kısa kısa, klasik musikisi devreye girecek. Sunucu da kendine verilen sufle formatla, hocayı, konuğunu, saz ekibini, gelen, post ve faksları, yönetecektir. Konu aralarında beyitler, güzel, fkısa ve özlü sözlerle proğramın akışı sunucu tarafından sağlanacaktır.

Programın konusu:
Cemalnur Sargut 'la İslam tefekkürü ve İslam tasavvuf kültürüdür. itikad, ibadet ve ahlak ekseninde insan, kainat ve ötesi, birlik, beraberlik, kardeşlik ruhu, dostluk ve hakiki saadet için kamil insan olma yolunda ahlak ve maneviyat zenginliği vurgulanacaktır.

Programın amacı:
Yapılan sohbetlerle toplum halinde yaşayan insanın yüce değerler kazanarak, hakiki saadete erişmesi amaçlanmıştır.

Programın niteliği:
Program canlı yayın, Cemalnur Sargut Hoca merkezli olup, her program farklı konular ve farklı konuklarla farklı mekanlarda yapılacaktır. Post ve , faksların değerlendirilmesi yapılarak, proğrama izleyicilerin katılımı sağlanacaktır. Sohbet, musıki ve anektodlarla program çekici hale getrilecektir. Bu proğram; İslam inancı, tasavvuf ve sevgi kültürünü tebliğ ve öğütlerle işleyen, bir sohbet proğramı niteliğindedir.

Programın periyodu:
Haftada bir gün-Canlı yayın (Ayda dört proğram)

Programın süresi:
60 Dakika

Yayın günü ve saati:
Perşembe - 21: 00

Programın türü:
Sohbet

Hedef kitle:
Genel



Yapım:
Bizimgrup

Program yönetmeni:
Mehmet Akyıl

Program koordinatörü:
Ümit Gülbüz Ceylan:

Program sunucusu:
Emel Özuğurlu

E-posta:
bizimgrup2001@yahoo.com

Ana sponsorluk bedeli:
00.000 Dolar + KDV

Yardımcı sponsorluk bedeli:
00.000 Dolar + KDV

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...