İzleyiciler

28 Kasım 2016 Pazartesi

Tecrübeyle Sabittir


Günlük, haftalık, aylık ve hatat yıllık plana göre insan kendini konumlandırmalı. Çünkü ufkun ötesinde başka başka birbirini tamamlayan ufuklar var. Bundan bi haber olanlar, sevmediği ve hoşlanmadığı konumlarla kendini konumlandırmış olurlar.



Profösör

2 yorum:

uzmanamator dedi ki...

belli zamanlarda konumlandırmak çok zor belki bazılarına koalydır belli bir standart olması gerekiyor ki bunun için gerek miyor mu bir konum belirleyince ben stres oluyorum ulaşılması gereken hedef varmış çok değişkenli bir problem yönetilmesi gerekiyormuş gibi oluyor konumlandırmak çok stres verici değil mi ben yanlış mı uyguluyorum ki bunu acaba

Profösör dedi ki...

uzmanamator @ Birinci derecede yapılması gereken sizce hayati konular opsiyonlu bir şekilde plan program içine alınabilir. Biz plan yaparız Allah'ın planı bir başkadır bizim üzerimizde. Önemli olan bir yol haritası çizmektir. hepimiz huzur ve mutluluk taleb ederiz. İhtiraslarımızı yeneriz. Nemerde muhtaç olmak istemeyiz. Birbirimizi severiz sırf Allah yarattığı için. Eğer içimizde bir insanlık ideali varsa işte o zaman şuur içindeyiz demektir. İnan kapılar bir bir açılır.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...