İzleyiciler

30 Mart 2015 Pazartesi

Masalımsı...


Bir objeye baktığımızda sadece onun dış görünüşü değil, aynı zamanda  içinde taşıdığı masalımsı düşünce ve duygularla bizi içine çeken bir cazibesi olduğunu hissederiz.  Bir halıya baktığımızda kırmızıların hakim olduğu acem ülkesinin esintilerini, çatık kaşlı, pala bıyıklı, sakallı karekterlerin iskambil kağıtlarından fırlayarak uçan halının püskülleriyle devrin  insanı oluveririz hemen. Ya da gökyüzüne baktığımızda bulutların kabarcık kabarcık, insan ve hayvan figürlerinin resimleriyle karşılaşırız. Gecenin mavisinde penceremizden gülümseyerek bakan dolunayın bazen bize kaşlarını çattığını farzederiz. Bazen uçan halıda, bazen içinden cin çıkan şişede masalımsı, bazen, bulutlarda ve ayda duygusal, bazen yıldızlarla heyecanımız bir olur kayar gideriz.

Profösör

7 Mart 2015 Cumartesi

Baypass Sonrası Teşekkür


17 Şubat 2015 Salı günü İstanbul, Kadıköy Dr. Siyami Ersek Kalp ve Damar Hastalıkları Hastahanesi'nde geçirmiş olrduğum açık kalp ameliyatım, zor bir ameliyat olmasına rağmen başarıyla sonuçlanmıştır.  Yüzde doksan, doksanbeş tıkanmış olan dört damarım tamamıyla değiştirilmiştir. Hastahanede kaldığım on günlük zaman içinde  hastahane personelinin ilgisi ve özverisi takdire şayandır. 

Ameliyatımı yapan, Sayın Doç. Dr. Cevdet Uğur Koçoğulları ve ameliyat ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır. 

Bu meyanda ameliyat öncesi ve sonrası manen yanımızda olan,  ziyaret eden, şifa dileklerinde bulunan, dualarını esirgemeyen siz bütün dostlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Şükürler olsun; şu  an ameliyat sonrası evimizde iyileşme sürecindeyim. Bilvesile ben de, bütün hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. 

Profösör
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...