İzleyiciler

29 Mart 2017 Çarşamba

Referandumda Evetçiler ve Hayırcılar


Bu zamana dek ülkeyi oligarşik düzen idare ederken, tamamen milletin iradesiyle devlet yönetimine ehil ve liyakat sahibi  milletin evlatlarının yönetime gelmesine sistem değişikliği demeye çekinenler, rejim değişikliği demelerinde bir sakınca olmaamlı. Oysa yapılan demokratik cumhuriyet yönetiminde köklü bir sistem restorasyonudur. Devlet ve hükümet metabolizmadaki sistem kaçaklarının giderilmesinde tahlil, teşhis ve tedavi yönteminin doğru ve bilimsel yöntemlerle daha işler hale getirilmesidir. 
.....
16 Nisan 2017 sonrası  referandum için; ülke dışındaki Batılı bütün sömürgeci devletlerin hayırcı tutumlarıyla, terörisst grupların ve ülke içindeki hayırcı tarafın birlikte bir blog oluşturarak,  cephe oluşturmasında ülkemiz  yararına mantıksal hiç bir izahı olamaz. 16 Nisan sonrası devlet içindeki bütün parazitler, piyonlar, vatan hainlerinin çanına ot tıkanacaktır. 
....
Bu arada sandıkta evet de, hayır da demokratik bir tercihtir. Sadece evet diyenler ile hayır diyenler dostluklarını bozmadan durdukları yeri yeniden konumlandırmalıdır. Kalp kırmadan tartışmak, istişare etmek demokrasi kültürü açısından önemi olduğu kadar, aynı zamanda devlet, millet ve memleket için yararlı olacaktır. Gerçek vatanseverler milletini, devletini ve memleketini   düşünür; bu anlamda her türlü fedakarlığa da hazır ve nazırdır.

Profösör

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...