İzleyiciler

9 Ağustos 2016 Salı

Kahrolsun Siyonistler!..


Dünyada olup biten her türlü savaşların, katliamların, cinayetlerin, açlık ve kıtlıkların sorumlusu üst akıl dediğimiz imtiyazlı ailelerdir. Silah tüccarları, ilaç tüccarları din tacirleridir. Ne yazıkki İslam alemi gaflettedir. Yer yer uyanışlar bizim dirilişimiz ve öze dönüş hareketlerdir.  Düşman büyüktür; şer güçler  bir cephede buluşmaktadır. 15 Temmuz siyonistlere, sömürgecilere, vatan hainlerine karşı şanlı bir direniştir. İstanbul ve diğer illerde yapılan mitingler ise bir o kadar güç gösterisidir. Milli birliktir. Dış güçlerin hoşuna gitmese de Türkiye Bir dünya devletidir. Vatanı ve bağımsızlığı için canını ortaya koymaktan çekinmeyen ve ölümün üzerine Allah Allah diyerek koşan bir milletiz.  Herşey açığa çıkmıştır. Kim vatansever, kim vatan haini durum ortadadır.

Profösör

4 yorum:

Kiremithanem dedi ki...

Allahü Ekber!

uzmanamator dedi ki...

bazen absürt haberlere rastlıyorum mesela geçenlerde bir tabutu tanıtıyorlardı ,mp3 çaları wifi si ipek yastıklardan habsetmiyorum bile dışı altın kaplamalı işlemeli hem teknolojik hem de bizim tabirimizle kokoş bişeydi .
Ölen bir kişi bunları napar diye düşündüm
sonra aklıma öldüğünde yukarda bırakacağı zenginliğe üzülüp bir kısmını kendisiyle toprak altına almak istiyor sanırım dedim
bu bazı arzuları insanlara zarar verse de hırslarına yenik düşen aileler kişiler ülkeler var ya hah işte onlar bu tabutun müşterileri olmalı bence olmalılar da o kadar hırs ölünce başkasına devrolmamalı tüm mal varlıklarıyla tabutlar yaptırsalar keşke kendilerini kendilerinden sonra gelenlere o gözyaşlarından kazanılan varlık kalmazsa belki aynı hırslar da devrolmaz .Belki o zaman herkes kendi kapısının önünü süpürür ve herkes kendi eksiğiyle uğraşır da başkasına parmak uzatmaya yeltenmez düşmanlıklar son bulur .gece gece ne güzel ütopya kurdum değil mi .saygılarımla iyi geceler :)

Profösör dedi ki...

Değmesin Yağlı Boya@ Allahüekber...

Profösör dedi ki...

uzmanamator @ Teşekkür ederim fikirlerinizle aydınlanıyoruz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...