İzleyiciler

6 Ağustos 2016 Cumartesi

Gülenist Hareket



Başlangıçta malum cemaat zeki ve fakir öğrencileri "Işk Evleri" adı altında öğrenci evlerine  topladılar. Öğrenciler  bu evlerde sözüm ona ışıklanacak ve nurlanacaklardı. Böylece yeni bir nesil, yani  "Altın nesil"  yetişecekti. Tabiki öyle olmadı. Bilakis, ışığa, nura, milletin değerlerine kasteden bir nesil yetiştirdiler.  Bir kere  bu yapıya bulaşan, ne yazık ki  kolay kolay kendisini bunların kapanından kurtaramadı. Bir anafor gibi, bir bataklık gibi debelendikçe battılar ve esfeli safiline boyladılar. Bu yapıyla herhangi bir sebebten ilişki kuranlar,  bunların nasıl olduğunu çok  iyi bilirler. Parelel örgüt  İnsanı önce harama, kanunsuzluğa bulaştırırlar, sonra da bu kanunsuzluğu kaset haline getirerek tescil ederek şantaj malzemesi olarak insanın önüne koyarlar. Artık arkası kesilmez isteklerinin. Şunu yap, bunu yap şeklinde tuzağa düşürdükleri insanları gayrimeşru ilişkilere zorlarlar.  Artık o yapının bir militanı olursun. Onun için haktan, hakkaniyetten ayrılmayacaksın. Ahlaksız tekliflere kanmayacaksın. 

Vakti zamanında çok sevdiğim bir kardeşim bu yapıyla ilgili düşüncelerime karşılık hani iftira atmayalım günahtır der gibi bana serzenişte bulmuştu. Oysa biz sadece ayrıntıya girmeden  kardeşlerimizi  uyarıyorduk. Mesleğimiz icabı  gerek işimizle ilgili, gerek ahlaken doğru bulmadığımız hususları söylemekten çekinmedik.   Çünkü bu yapı baştan sona hem şirk içinde hem de yasadışı bir faaliyet içinde oldukları kanaatimizi bu son darbe girişimiyle söylediklerimizin haklılığı da ortaya çıkmış oldu. Keşke milletimizi üzecek böyle bir olayla karşılaşmış olmasaydık. 

Ne yazık ki içe kapılı bütün yapılar pareleldir. Devletin dışında devletle çelişkili bütün organizmalar birer ihanet içindedirler. Biz kıstas olarak  sadece millet nerede duruyor diye bakmayız, aynı zamanda ümmetin de  nerede durduğunu görmek bizim için bir kıstastır.  Siyonist ve sömürgeci güçlerin Türkiye'deki olan bitenlerle ilgili  düşünceleri, duyguları ve davranışlarına da bakarız. Bu da bizim olaylar karşısında nasıl bir pozisyon almamız gerektiğini bize öğretir.

Bir dini cemaat önce İslam akidesini özümsemesi gerekiyor. Eğer özümsemiyor ve davranış bozukluğu içindeyse  mutlaka o cemaat yapı olarak  ihanet içersindedirler. İslam bize ancak inananlar kardeştir diyor. Oysa sapkın bir itakat anlayışı ancak İslam'ın hilafına bataklık üretiyor. Kardeş kardeşe  de silah çektiriyor. Cinayet işleniyor, katliamlar yapılabiliyor. Lanet olsun!..

Öğrencilerin  Işık Evleri'nde ışıklanması, aydınlanması ve  ve nurlanması beklenirken, oralardan vatan hainleri yetişeceğini  kim beklerdi ki!..  Altın Nesil aldatmacası nice samimi insanları hayal kırıklığına uğratmıştır. Son tahlilde Gülen Cemaati sadece bir terör örgütü olarak kırmızı kitaba girmemiş, bilakis suç üstü kanlı bir darbe girişiminin de bilinen failidir. Son zamanlarda kendisini "Hizmet Hareketi" ismi veren Gülen Cemaati artık milletin ve ümmetin nefretini kazanmıştır. Bütünüyle bu yapı, yasaların ve vicdanların asla kabul görmeyeceği bir yapıdır. Bu darbe girişiminde yasalar bir bir   suçluları yakalayıp en ağır cezaya çarptırılacaklardır.

Kurşun aydınlığa, ışığa ve nura ve masum millete sıkılmaz, kurşun karanlığa ve cehalete sıkılmalıdır. Vatansever aziz milletimiz  artık bu menfur olaydan sonra daha da şuurludur.  Millet olarak kısasa kısas, bu meselenin peşi asla bırakılmayacaktır. 

Bilvesile Sehidlerimize Allah'tan rahmet diliyorum; ruhları şadolsun. Gazilerimize de Allah'tan şifalar diliyorum. Böyle bir kanlı darbe girişiminden sonra  geçe gündüz nöbette olan vatansever milletimize şukranlarımı sunuyorum.

Profösör


Not: Karikatürist Muhittin Köroğlu'nun 
güzel bir eserini bloğumda yer veriyorum.
Kendisine de sayfamdan teşekkürlerimi sunuyorum.

4 yorum:

minikare dedi ki...

bu ağa düşenler gözlerine akıllarına kulaklarına perde inmiş gibidir.imkansız görmez duymaz anlamazlar.dersanelerinde mecburen çalışmış biri olarak bağlılıklarını çok iyi biliyorum.az da olsa bulaştım allah affetsin

Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.Rabbim ailelerine sabır versin.

Profösör dedi ki...

minikare@ Geçmiş olsun. Nice samimi arkadaşlarımız vardı sadece hizmet olsun diye bu hareketi desteklediler ama, uzun sürmeden bir bir oradan uzaklaştılar.

Unknown dedi ki...

Üniversitedeyken abla-abi evlerini ben de gözlemleme fırsatı bulmuştum. Arkadaşlarım kalıyordu. Ücretsiz kalıyorlardı okudukları süre boyunca, ama sonrasında beklentileri vardı "hizmet"in. Mezun olduğunda sen de para yardımı yapacaksın, dergi, gazete üye olacaksın vb gibi. En alt yapıdaki insanlar sevap diye kendini paralarken, üsttekiler neler yapmış Allah biliyor. Anladığım kadarıyla karşılıksız hiçbir "hayır" yapmamış bu adamlar.

Profösör dedi ki...

İstanbul Hanımefendisi @ Allah korusun şerden hepimizi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...