İzleyiciler

5 Şubat 2013 Salı

Kayra Filistin'e Mağaza Açtı.


Uzun zamandır, blog üzerinden başlayan dostluğumuz sayesinde kendisini tanıma şerefine nail olduğum bir arkadaşımız, bir iş değişikliği yaparak, yeni işinde, Reklam ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü görevini üstlenmiştir. Firmanın ilk basın bülteni çalışmasını, bizimle paylaşarak, mutluluğunu ifade etmiştir. Kendisine blog camiası adına başarılar diliyorum.

“Son zamanlarda, bayan giyimde, yurt içinde olduğu gibi, yurt dışında da muhafazakar kadınların talepleri arttıkça, onların taleplerine cevap veren firmalar kendi mağazalarını açmaya başladı. Bayan giyimin en önemli temsilcilerinden olan Kayra; Ortadoğu’nun en dikkat çekici, en hareketli ve en kadim bölgesi olan Filistin'de, yurt dışındaki açmış olduğu mağazaların en büyüğünü açmıştır. 31 Ocak 2013 tarih itibariyle açılışı yapılan Filistin mağazasıyla Kayra; yurt dışındaki mağaza sayısını da 15’e çıkartmıştır. Biri Türk, biri Filistinli iki mühendisin çalışımalarıyle 2.5 ay inşaatı süren mağaza için, 300.000 dolar harcanarak, 205 metre karelik iki katlı binada, 6 deneme odası ve 10 çalışanı ile Filistinlilere hizmet vermeye başlamıştır.


İhracat Müdürü Tahir Hamdan; “ Kayra hem kurumsal, hem de marka olarak yatırımlarına, hız kesmeden sürdürmektedir. Bu anlamda prlan ve program dâhilinde, münhal yerlerde mağaza açılışları gerçekleştirilmesi düşünülmektedir. En son açılışı gerçekleştirilen Filistin mağazasında uygulanan dekorasyon, gold konsepti olup, tamamen lüks, devasa bir butik özelliğiyle, Kayra; bir dünya markası kurumsallığını da göstermektedir.” Şeklinde bilgi vermiştir.


Ayrıca yeni açılan Filistin mağzasının dışında, bundan önce açılıp hizmet veren, Kuveyt olmak üzere, Birleşik Arap Emirlikleri ile Suriye’de yedi adet Kayra mağazası bulunmaktadır. Bununla  birlikte Almanya, Fransa, Belçika, Avustralya, İngiltere ve orta doğuda Ürdün, Lübnan ve Suudi Arabistan gibi çeşitli ülkelerde edinilen müşteriler, Kayra’yı satış noktası olarak temsil etmektedirler.”

Başarı; inanmak, umudetmek, azmetmek, disiplin içinde kendini günden güne güncelleyerek, alanında uzman ve hatta otorite olabilmektir. Başarı huzur ve mutluluğu yakalaşabilmektir.  Bundan sonra bize düşen yanında durmak ve dua etmektir. Herkez iş güç sahibi olsun.. Herkes mutlu olsun.. Herkez huzuru bulsun.. Hayırlı ve uğurlu olsun.

Profösör



5 yorum:

Pabuc dedi ki...

Hayırlı olsun...

Emilia dedi ki...

hayırlı olsun, darısı iş bulamayanların başına..

ümit etmek ve çalışmak. önce bunlar, sonra elbet geliyor..

Adsız dedi ki...

filistinde hayat normalleşiyor güzelleşiyor
ne güzelll ne mutlu..
Keşke hala devam eden savaş içersinde olan diğer ülke şehirlerede bu yansısa..

Profösör dedi ki...

Pabuc @ Teşekkür ederiz.

Emilia @ Teşekkür ederiz. Herkesin işi gücü olmalı. Düzenli bir hayatı olmalı..

cicileydi @ Filistin bizim yaramız. Onu iyileştirmek önce bize düşer..

guilty kisses dedi ki...

Hayırlı olsun ne diyelim,, :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...